THURSDAY

(Coat ZARA, scarf ACNE, knit MODESTRÖM, net blouse H&M, skirt and boots ISABEL MARANT.)

Her får I lige et forsinket dagens fra i torsdags, hvor jeg havde fundet noget af mit tøj frem fra flyttekasserne. Det er dejligt at få en dobbel så stor garderobe igen efter at have haft én kuffert med tøj i tre måneder. De sidste to dage har jeg hygget med min gode ven Kenny og i går var vi forbi et Oriflame event på Nimb, som jeg viser billeder fra senere. Nu skal jeg ud af døren og til en venindes fødselsdagesbrunch! Kan I have en dejlig lørdag! xx

Here are some photos from Thursday, where I found some clothes from the many moving boxes. It’s nice to suddenly have double as large a wardrobe, after having only one suitcase with clothes for the past three months. I have enjoyed the last two days with my good friend Kenny and yesterday we went to an Oriflame event at Nimb, which I will show you photos from later. Now I’m heading out to a friend’s birthday brunch! Have a nice Saturday! xx

 1. L skriver:

  Du er SÅ betagende smuk på disse billeder, Funda!

 2. Det kan jeg forestille mig 🙂
  Og frakken er super lækker til dig, og tørklædet er perfekt til!

  1. FUNDA skriver:

   TAK Ida 😉

 3. Er Zara jakken fra denne sæson?

  1. FUNDA skriver:

   Nej, den er desværre fra sidste år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..