SATURDAY

(Jacket and scarf ACNE, blouse and boots ISABEL MARANT, skirt H&M, clutch CÉLINE.)

I går startede jeg dagen med en hyggelig fødselsdagsbrunch med nogle gamle folkeskole veninder inde i byen. Derefter var jeg lidt rundt og kigge på ting til hjemmet og var bl.a. forbi en af mine yndlings vintage butikker Fil de fer på Store Kongensgade. Jeg faldt selvfølgelig for en masse ting, men da det er lidt dyrt, måtte jeg lige overveje det hele.

Yesterday I started my day with a cozy birthday brunch in the city with my old friends from school. Afterwards I went to one of my favorite vintage stores in Copenhagen called Fil de fer and looked at furniture for my new home. Of course I fell for a lot of things, but the prices are a bit high, so I had to consider what to do.

 1. Hej Funda, hvad hedder jakken? Den er såå flot.

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂 Den hedder Freda Stripe Paw11.

 2. XX skriver:

  Virkelig fint 🙂
  Ved du, om nederdel er i butikkerne nu?

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂 Du kan stadig købe nederdelen lige her!

 3. Cool jakke, hvad str. har du den i?

  1. FUNDA skriver:

   Min er en str. 34.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..