THE PERFECT CLUTCH

Jeg ved ikke om I kan huske det, men jeg har længe snakket om den perfekte clutch. Jeg havde dog hele tiden forestillet mig at den skulle være i en pangfarve, men efter at være kommet hjem til DK igen og det virkelig er blevet efterår og gråt, følte jeg mere for en neutral farve som passer til en del mere. Det blev så til denne fine Céline clutch fra Storm i København i mørkeblå og beige!

I don’t know if you can remember it, but I have for a long time been talking about the perfect clutch. However, I have always imagined that it would be in a bright color, but after coming home to Denmark again where it really is autumn and gray, I felt more for a neutral color that matches a lot more. So I ended up with this Céline clutch in dark blue and beige from Storm in Copenhagen!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Line 🙂

 1. Hvor er den lækker Funda, og de to farver er rigtig gode sammen!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Ida og ja farverne er fine sammen 🙂

 2. Endnu en fantastisk ting du ejer. 😉 Hvad er prisen egentlig på denne smukke clutch? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂 Den koster 2.500,- i DK.

 3. Amanda skriver:

  Hold da op, hvor er den bare fin! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..