XXI NOVEMBER

(Jacket ACNE, cardigan INWEAR, knit PART TWO, skirt H&M and bag CÉLINE.)

Det bliver godt nok tidligt mørkt herhjemme, så det er lidt af en udfordring at få taget nogle gode billeder. Her er hvad jeg havde på i dag, hvor jeg var forbi H&M for at se nærmere på deres spring 2013 kollektion! Der er så mange fine ting, så glæd jer til at se billederne i morgen!

It’s getting dark so early in Denmark, so it’s quite a challenge to take some good photos. Here’s what I had on today, when I stopped by H&M to have a look at their spring 2013 collection! There are so many nice things, so you can look forward for tomorrow, where I’ll show you the photos!

 1. Amanda skriver:

  Rigtig pæn trøje! 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Amanda 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Charlotte 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Stephanie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..