FRIDAY

(Coat and boots ISABEL MARANT, knit ACNE and skirt GESTUZ.)

Fredag havde jeg en skøn dag! Jeg startede dagen med en dejlig frokost på den franske bistro Pastis og var senere på dagen til åbningen af Wood Wood Museum på Frederiksborggade. Om aftenen havde jeg nogle venner til middag og tog senere på aftenen til en Costume / Wood Wood fest på Galerie Asbæk. Jeg havde min nye bordeaux lædernederdel på fra Gestuz, som jeg er rigtig glad for!!

Friday I had a wonderful day! I started the day with a nice lunch at the French bistro Pastis and later in the afternoon I went to the opening of the Wood Wood Museum on Frederiksborggade. In the evening I had some friends over for dinner and later in the evening we went to a party hosted by Costume and Wood Wood. I had my new leather skirt on from Gestuz, which I really love!

 1. Helle skriver:

  Hej funda

  Må jeg spørge hvilken str du har din acne mohair sweater i? Er den lille, normal eller stor i str?

 2. You always have the know how to match colours, this wine burgundy ensemble is lovely !

  1. FUNDA skriver:

   Thank you 🙂

 3. Hvor spændende! Stort tillykke med det 🙂

 4. Miriam skriver:

  Elsk på tone i tone-looket. Meget lækkert!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Miriam 🙂

 5. Så smuk!
  Funda jeg er lidt nysgerrig – håber det er okay. Er du stoppet som frisør, og hvad laver du nu, du er tilbage i København?

  1. FUNDA skriver:

   Jeg begynder at studere igen fra januar plus kører bloggen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..