WEDNESDAY

(Coat MONSOON, scarf ACNE, knit PART TWO, skirt H&M and sneakers ISABEL MARANT.)

I dag var jeg på Frederiksberg og Vesterbro, og var bl.a. forbi min yndlingscafé Granola på Værnedamsvej, som jeg klart kan anbefale hvis I ikke har været der! Det er et perfekt sted til morgenmad, frokost eller bare til en hurtig kaffe!

Today I was around in Frederiksberg and Vesterbro, and had lunch at my favorite cafe Granola on Værnedamsvej, which I really can recommend if you haven’t been there yet! It’s a perfect place for breakfast, lunch or just a quick coffee.

 1. Clara skriver:

  Den taske er så flot! Overvejer meget at købe en i powder – mest fordi jeg ikke kan finde den i sort..
  Men hvordan synes du den holder, når man bruger den – læderet virker meget fint og sart? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Jeg har haft min i et års tid og den holder sig helt fint, men der er lidt slid i kanterne. Det kan nok ikke undgåes. Jeg synes helt klart du skal købe den og jeg synes den er fin i alle farver!! 🙂

 2. Blev allerede små-forelsket i det her outfit, da jeg så det på Instagram tidligere idag! Det er så fint!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Line 🙂

 3. Wauw. Altid så lækre outfit! Har du en blazer indenunder din knit? eller er det bare nederdelen, der ser sådan ud? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Det er nederdelen der ser sådan ud 🙂

  1. FUNDA skriver:

   TAK Ida 🙂

 4. Jeg er vild med tørklædet – det er så fint 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..