1. ADVENT CONTEST

GLÆDELIG 1. ADVENT!!! I samarbejde med PART TWO udlodder jeg denne skønne uldfrakke med læderdetaljer til en værdi af 1.999 DKK! Alt du skal gøre for at deltage er at følge mig på BLOGLOVIN og FACEBOOK og derefter skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du ønsker at vinde! Rigtig god søndag!

Konkurrencen slutter søndag den 9. december kl. 12.00!

MERRY CHRISTMAS!!! In a collaboration with PART TWO I’m giving away this beautiful wool coat with leather details to a value of 1.999 DKK! All you need to do to participate is to follow me on BLOGLOVIN and FACEBOOK and then write in the comment box what size you want to win! Have are nice Sunday!

The contest ends Sunday the 9th of December at 12 PM!

 1. Marie skriver:

  Fantastisk konkurrence. Jeg har faktisk stået og kigget mig i spejlet i Part Two butikken med selv samme frakke på. Den er SMUK!
  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle det være i en størrelse 38.
  Glædelig jul!

 2. Wow hvor en lækker gevinst, jamen hvis man vandt den ville man jo ligne en million:-). Jeg skal have den i en str 44 hvis jeg vinder, håber og krydser alt 🙂 Har liket div steder.Rigtig go weekend 🙂

 3. hvis jeg vinder ville jeg gerne have en str. 38 🙂

 4. Tror jeg ville gå efter str 38, så der var plads til en tyk trøje under 🙂 God jul

 5. Duygu skriver:

  Denne jakke vil ende min uendelige search for den perfekte jakke! str 40 (:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..