DECEMBER VIII

(Coat MONSOON, cardigan, jeans and scarf ACNE, blouse and boots ISABEL MARANT.)

Hvor er det dejligt at se, så mange af jer allerede har deltaget i 2. advent konkurrencen! Jeg elsker bare Line&Jo’s fine smykker! Her er nogle billeder fra i fredags, hvor jeg var rundt at købe julegaver både på Vesterbro og i indre by! Jeg mangler desværre stadig nogle stykker, så det må ordnes i denne uge!

It’s so wonderful to see that so many of you already have participated in the 2. advent contest! I just love Line&Jo’s beautiful jewelry! Here are some photos from Friday, where I was out buying some Christmas gifts. Unfortunately I’m still missing some, so I’ll have to buy them this week!

 1. Mette skriver:

  Hej, måske et mærkeligt spørgsmål: men jeg er på udkig efter sådan en cardigan i fødselsdagsgave til min veninde. Af gode grunde har jeg ikke råd til at købe den fra ny. Derfor ville jeg spørge dig om du kunne være interesseret i at sælge din?
  Vh Mette
  Min mail er: mettegehrke@hotmail.com

 2. Mia skriver:

  Hvilken model er bukserne? tak1

  1. FUNDA skriver:

   Thanks 🙂

 3. FUNDA skriver:

  Ja, det er Raya New i str. xs! Den er længere end den beige jeg har fra sidste år! 🙂

 4. Helle skriver:

  hej Funa
  er det raya card fra acne, og hvilken str. har du den i?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..