ISABEL MARANT ETOILE NEWS

There are so many new arrivals from Isabel Marant on the different webshops at the moment!!

These are all from matchesfashion.com

  1. Hej Funda. Hvordan er acne’s størrelser i læderjakker? Jeg er nemlig meget i tvivl om at købe en jeg har fundet, da jeg jo ikke kan prøve den først. Er de oversize, hvis man køber den i ens størrelse eller skal man købe dem et nummer større, for at kunne have en strik under?

    1. FUNDA skriver:

      Jeg har faktisk alle mine Acne læderjakker str. 34, selv om jeg i deres trøjer har alt mellem XS-M. Det er jo meget forskelligt hvordan de sidder, men jeg tror du kan passe den, hvis du køber den størrelse du plejer at bruge. 🙂

  2. Hej Funda. Jeg vil lige spørge dig om noget vedrørende Acne’s størrelser i læderjakker. http://shop.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets-1/rita-black-3.html Lige netop denne her super flotte model ligner en man godt kan have en striktrøje indenunder, men er det så nødvendigt at købe den oversize? Normalt bruger jeg 36 i tøj, men jeg er meget i tvivl om, om den bliver for tæt eller oversize. Kan man egentlig få fat i den i kbh? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..