LOOKING FOR A PHOTOGRAPHER

Jeg er på udkig efter en dygtig fotograf som kan hjælpe mig af og til! Hvis det er dig, må du meget gerne sende mig en mail for at få nærmere info på info@byfunda.dk! Det eneste krav er at du bor i København, er meget fleksibel og du behøver ikke at være uddannet fotograf!

I’m looking for a talented photographer who can help me out sometimes! If this is you, then write me an email on info@byfunda.dk to get more info! The only requirements are, that you are living in Copenhagen, are very flexible and you don’t need to be educated as a photographer! 

 1. Øøv – hvis jeg ikke boede i Aarhus, havde jeg meldt mig med det samme!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Susanne 🙂

 2. Kan du give et slag på tasken, omkring hvor ofte (dage om ugen) man skulle tage billeder? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   2-3 gange om ugen og mulighed for at komme med til modeugerne i KBH. 🙂

 3. Ej det er jo nærmest et drømme job at fotografere for dig! Men jeg bor desværre ikke i kbh :/

  1. FUNDA skriver:

   Hvor er du sød Kiki 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..