XX DECEMBER

(Coat VINTAGE, cardigan ACNE, knit PART TWO, skirt GESTUZ, bag CÉLINE and boots ISABEL MARANT.)

Her er nogle billeder fra tidligere i dag, hvor jeg igen havde min vintage pels på. Jeg kommer nok ikke til at gå med mange andre jakker i denne kulde! Forresten tak til alle jer der deltog i Line&Jo advent konkurrencen! Jeg har desværre ikke haft tid til at trække en vinder, men det får jeg gjort hurtigt muligt! I mellemtiden kan I stadig deltage i konkurrencen om at vinde den lækre gaveæske fra Blixen Vixen lige her!

Here are some photos from earlier today, where I had my vintage fur on again. I’m probably not going to wear any other jackets in this cold weather. By the way, thanks to all who participated in the Line&Jo advent contest. Unfortunately I haven’t had the time to pick a winner yet, but I will do it as soon as possible. In the meantime you can still participate in the Blixen Vixen advent contest right here!

LOADING..