VANESSA PARADIS MODEL FOR H&M

Smukke Vanessa Paradis er ansigt for H&M’s Conscious-kollektion dette forår! Kollektionen er lavet af mere bæredygtige materialer som økologisk bomuld, genbrugt polyester og Tencel. Den komplette kollektion kan købes i butikkerne verden over fra 25. marts samt online!

Beautiful Vanessa Paradis is the new face for the H&M Conscious spring collection! The collection is made of sustainable materials such as organic cotton, recycled polyester and Tencel. The complete collection is available in stores and online from the 25th of March!

  1. Hun er bare så smuk 😀 glæder mig til at se alle billederne og ikke mindst selve kollektionen 😀
    det lyder super godt med en mere bæredygtig kollektion ;D

    1. FUNDA skriver:

      Ja, hun er virkelig smuk! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..