COMWELL SPA

Her i weekenden har jeg været på et dejligt spaophold på Comwell Borupgaard i Snekkersten. Under opholdet fik jeg bl.a. en Kaé ryg argatherapie behandling, som er en afrensende rygbehandling efterfulgt af massage med varme lavasten. Om aftenen fik jeg en skøn 4 retters menu med tilhørende vine og alt i alt var det en rigtig afslappende weekend, som klart kan anbefales, hvis man har brug for en pause fra den travle hverdag.

This weekend I have been on a relaxing spa stay at Comwell Borupgaard in Snekkesten. During the stay I among other things got a really nice back treatment. In the evening I had a great 4 course dinner with wine. It was a really relaxing weekend, which I definitely can recommend if you need a break from the busy workdays.

 1. Hvor ser det super lækkert ud!
  Lige noget man trænger til, en kold og grå januar måned 🙂

 2. Linda skriver:

  Where is the black dress from, can it be found in stores? Looks really nice!

  1. FUNDA skriver:

   Thanks a lot Linda! The dress is from Cos and you can get is on sale right here! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..