TUESDAY

(Coat H&M, knit PART TWO, jeans ACNE, bag CÉLINE and boots ISABEL MARANT.)

I dag har jeg tilbragt noget af dagen sammen med Mie og vi var bl.a. forbi Pieces for at se nærmere på deres SS13 kollektion, som jeg viser billeder fra senere. I morgen starter modeugen for alvor og jeg ser frem til at se en masse spændende shows, middag om aftenen og fest endnu senere på aftenen.

Today I have spend time with Mie and among other things we went to have a closer look at Pieces SS13 collection, which I’ll show you photos of later. Tomorrow Copenhagen Fashion Week really starts and I’m looking forward to a lot of shows, dinner in the evening and a party later in the evening.

  1. FUNDA skriver:

   Thanks! 🙂

 1. Mie K. skriver:

  Glæder mig sådan til at se dine outfits, når det bliver modeuge! 🙂

  Jeg har lagt mærke til, at du har strikken fra Part two i både sort/hvid og hvid/blå. Jeg overvejer kraftigt også at købe en af dem, men hvilken skal det være… Hvilken er du gladest for (hvis du kan sige det, hehe), eller kan du hjælpe mig med farvevalget? 🙂

  God modeuge, Funda!

  1. FUNDA skriver:

   Tak, jeg ville vælge den sort/hvide, men de er alle sammen fine! 🙂

 2. Det er en super lækker strik 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tusind tak! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..