LA TUILERIE

(Fake fur VINTAGE, scarf ACNE, bag CÉLINE and boots ISABEL MARANT.)

Jeg havde den dejligste dag i Paris i går, hvor jeg startede dagen med en tur forbi butikken Colette og derefter tilbragte jeg resten af dagen i Le Marais. Selv om det var koldt, skinnede solen hele dagen og man kunne endda sidde udenfor under varmelamper og få en kaffe – så hyggeligt! Jeg var bl.a. forbi en Isabel Marant butik, hvor jeg fandt den fineste frakke nedsat med -50%. Om aftenen stod den på middag og drinks på hotellet – Mama Shelter, hvor jeg bor.

I had the best day in Paris yesterday. I started with a stop by the store Colette and spend the rest of the day in Le Marais. Even though it was cold the sun was shining all day and it was even possible to sit outside under heating lamps and get a coffee – so cozy! I also stopped by a Isabel Marant store, where I found the prettiest coat on sale. In the evening I had dinner and drinks at the hotel – Mama Shelter, where I’m staying.

 1. Så lækre billeder dog! Outfittet er vildt smukt og passer perfekt ind i den skønne by! Hold op, hvor jeg dog misunder dig!

  1. FUNDA skriver:

   Tak Mette 🙂

 2. Melissa skriver:

  this looks so warm and cosy! x

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Melissa x

 3. Rikke skriver:

  Åh Paris… Den by er bare dejlig. Har været der utallige gange og bliver aldrig træt af den. Da jeg har besøgt den har vi boet på lidt mindre fine, men virkelig hyggelige hoteller og de fineste små parisiske balkoner og følelsen af at stå op om morgnen, se ud og vide at man skal udforske den by hele dagen er bare for dejlig.

  Den by er virkelig romantisk, flot, smuk, trendy, åh så dejlig.. Haha 😀

  1. FUNDA skriver:

   Ja, Paris er en fantastisk by ♥

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..