TOUR EIFFEL

(Coat VINTAGE, knit WON HUNDRED, pants COS, boots ISABEL MARANT and clutch CÉLINE.)

Jeg havde endnu en dejlig dag i Paris i går og nyder virkelig at være her, selvom det er endnu skønnere at være her i foråret. Jeg endte selvfølgelig med at købe langt mere end planlagt i Paris, hvilket I kommer til at se mere til. I aften går turen hjem til København og i morgen får jeg min længe ventede lille killing, hvilket jeg glæder mig meget til!

I spend another great day in Paris yesterday and I’m really enjoying being here, even though it’s better in the spring. Of course I ended up with buying a lot more in Paris than expected, which you are going to see more of! Tonight I’m flying back to Copenhagen and tomorrow I’m finally getting my little kitten, which I’m really looking forward to.

 1. Virkelig nogle gode billeder!
  Jeg elsker Paris, og kommer helt til at savne det, når du viser billeder fra Byernes By!

  Hvilket kamera & objektiv bruger du?

  Mange hilsner og tillykke med killingen.

  1. FUNDA skriver:

   Tak Carla! Jeg bruger et Canon 7D med lidt forskellige objektiver. Her er der brugt et makro objektiv EF 50 mm.

 2. Mie skriver:

  SÅ SMUKT!!!!

  1. FUNDA skriver:

   Tak sødeste Mie!

 3. Melissa skriver:

  love this! the color of the coat looks so good on you x

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Melissa x

 4. Jeg glæder mig også til at se dine nye køb og din lille killing 🙂 og selvfølgelig til at få sendt den flotte nederdel afsted 😀

  1. FUNDA skriver:

   Jeg har modtaget pengene og sender nederdelen i morgen! 🙂

 5. Glæder mig til at se dine køb – og din killing!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..