JESPER HØVRING x OMEGA

Photos by Fransiska Olivia for By Funda.

Under Copenhagen Fashion Week holdt Jesper Høvring og Omega et hyggeligt brunch event på Nimb inden selve showet. Modellerne havde de smukkeste kjoler på, som I kan se lige her, men udover de smukke kjoler havde næsten alle modeller de fineste Omega Ladymatic ure på, som er den mest feminine linje hos Omega. Dette passede perfekt til Jesper Høvring elegante selsskabskjoler!

During Copenhagen Fashion Week Jesper Høvring and Omega hosted a cozy brunch event at Nimb before the show. All the models had the most beautiful dresses on, as you can see right here, but besides that almost every model had the finest Omega Ladymatic watches on, which is the most feminine line at Omega. This matched perfectly with Jesper Høvring’s elegant dresses! 

  1. Sara skriver:

    Jesper Høvring laver de smukkeste kjoler!

  2. Katja skriver:

    Sikke nogle fine ure! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..