ZARA LEOPARD LOAFERS

Da jeg var i Paris købte jeg disse leopard loafers fra Zara! Jeg prøvede også et par Chanel læder espadrilles, men jeg var desværre imellem to størrelser og kunne derfor ikke passe dem! Jeg kiggede også på disse fine Céline espadrilles, men besluttede at jeg hellere ville have en clutch og til sidst fandt jeg så disse fra Zara, som passede helt perfekt!

When I was in Paris I bought these leopard loafers from Zara! I also tried a pair of Chanel leather espadrilles, but as I was between two sizes, they didn’t fit me. I also looked at these cool Céline espadrilles, but decided that I rather wanted a clutch and finally I found these from Zara, that just fitted me perfect!

 1. Stine skriver:

  Så fine.
  Er det dem på hjemmesiden der er sorte og hvide?

  1. FUNDA skriver:

   Ja, det er dem her! 🙂

 2. Øv med Chanel, men disse er godt nok også fine – Og det samme er den alt for lækre Celine Clutch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..