YESTERDAY

(Sweatshirt COLETTE x BWGH, pants ZARA, boots ISABEL MARANT and watch OMEGA.)

Jeg havde en rigtig hyggelig aften i går med alle blogger pigerne. Vi var inviteret til sushi, champagne og bingo hos Mildh PR! Jeg havde min fine sweatshirt på fra Paris, som jeg var så tæt på ikke at købe da den jo var til mænd! Men jeg er virkelig glad for jeg fik den med hjem!

I had a really cozy evening yesterday with a lot of blogger girls. We were invited for sushi, champagne and bingo at Mildh PR! I had my new sweatshirt on from Paris, which I almost didn’t buy because it was for men! But I’m really happy that I bought it anyways!

 1. Trøjen er bare så fin, og dit hår er også blevet virkelig flot 🙂

  1. FUNDA skriver:

   TAK Kiki! 🙂

 2. Maja skriver:

  Du har virkelig en fin hårfarve og længde 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Maja 🙂

 3. sara skriver:

  Elsker trøjen!

  1. FUNDA skriver:

   Jeg er også rigtig glad for den! 🙂

 4. Caroline skriver:

  Hvor ser du fin ud! Hvad koster trøjen?

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂 Den kostede 100€.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..