SUNNY DAY

IMG_3424
IMG_3423

(Coat and boots ISABEL MARANT, sweatshirt TO, pants ZARA and bag CÉLINE.)

Åh, hvor er det bare en dejlig solrig dag i dag! Jeg skulle have haft nogle solbriller på, da jeg var ude tidligere! Desværre har jeg fået en kæmpe ridse på mine fine Céline solbriller, som jeg håber man kan få lavet!! Håber I nyder det dejlige vejr! xx

Oh, it has just been such a lovely sunny day today! I should have had a pair of sunglasses on, when I was out earlier! But unfortunately I’ve got a scratch on my favorite Céline sunglasses, so I really hope that I can get them fixed!! Hope you are enjoying the nice weather! xx

 1. sara skriver:

  Så fint outfit! 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Sara! 🙂

 2. Simone skriver:

  Fedt outfit 🙂 ved du om man stadig kan få bukserne?

  1. FUNDA skriver:

   Det ved jeg faktisk ikke, men det er kun 14 dage siden jeg købte dem i Paris! Så det kan være de stadig har dem! 🙂

 3. Melissa skriver:

  looking stunning again! x

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Melissa x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..