1
2
3
4
5
6
7
8
9

I’m back in Copenhagen, which is so lovely in this weather. Yesterday I’ve been working most of the day and in the evening I met with one of my girlfriends at Beau Marché where we had dinner, wine and coffee. I have been spending many summer nights here, which is one of my absolute favorite places in Copenhagen!

 1. Mie K. skriver:

  Og en ekstra ting. Du fortalte tidligere, at du var begyndt på produkter fra Rudolph Care, derfor ville jeg høre om din erfaringer med dem, hvis du ville dele dem! Måske du stadig bruger nogle af produkterne? Tak!

 2. Mie K. skriver:

  Det ser skønt ud – god sommer!
  Jeg ved du tidligere har vist dine skønhedsfavoritter, men kunne du fortæller mig, hvilke produkter du i øjeblikket bruger til kroppen? Og måske et lille tip til jeres hjemmeside, som jeg dagligt læser og finder inspirerende – det ville være dejligt at få et indblik i enten jeres skønhedsrutiner og/eller garderobe?! 🙂

  Fortsat rigtig god ferie til dig, Funda!
  Kh Mie

 3. Nice outift 🙂 Where is the skirt from?

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Katrine 🙂 The first is from BikBok and the second is from Isabel Marant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..