STINE GOYA SS14 BEAUTY

1
3
4

Hvad er looket for pigerne? 

”I dag skal håret være lækkert og luftigt, men med en del tør tekstur. Ligesom det vi har lavet til Stines kampagne. Pigerne bliver individuelt stylet og skal ikke ligne hinanden, men alligevel skal de udtrykke det samme lækre, luftige look.”

Hvordan? – og hvilke produkter er anvendt:

”Det helt essentielle er, at vi føntørrer håret op med en stor rundbørste og fæstner totterne med klemmer. Det gør, at formen kan køle ned uden at blive trukket ned af hårets egen vægt. Da det skal være meget naturligt, sprayer vi blot et par enkelte spray med Tecni.art Horizon Fix inden hver tot bliver føntørret.”

”Efter føntørringen, bruger vi tørshampoo, Tecni.art Fresh Dust for at give tekstur og ekstra fylde til håret samt Tecni.art Texture Dust. De fleste piger med typisk skandinavisk hår kan sagtens få det her look, hvis de bruger lidt ekstra tid samt armkræfter under føntørringen. Det hele ligger i føntørringen. Nogle af pigerne har brug for lidt ekstra glans, så der har vi anvendt Tecni.art Crystal Gloss.”

Photos by Fransiska Olivia for BY FUNDA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..