FINDERSKEEPERS

hjemmesidedesign_Aarhus-KBENHAVN

This coming weekend I’m selling out of my wardrobe at FINDERSKEEPERS! It’s a big design- and clothing market, which is held at Korsgadehallen in Copenhagen from 11-17.00 both Saturday and Sunday! Hope you guy’s want to stop by! I think that there will be some really amazing pieces to find and I’m looking forward to a great weekend!

It costs 40 DKK to enter for one day and 60 DKK for both days, but I’ve been so lucky that I can offer the first 5 of you who writes a comment 1 VIP ticket, where you can jump the queue and get access for free! So if you think that sounds good – hurry up and throw a comment in this post!

__________________

Denne weekend sælger jeg ud af mit klædeskab på FINDERSKEEPERS! Det er et stort design- og tøjmarked, som bliver holdt i Korsgadehallen i København fra kl.11-17 både lørdag og søndag! Håber I har lyst til at komme forbi! Jeg tror der vil være rigtig mange lækre ting at finde til rigtig gode priser! Jeg ser i hvert fald frem til en hyggelig weekend!

Det koster 40 DKK at komme ind for en dag og 60 DKK hvis man køber til begge dage, men jeg har været så heldig at jeg kan tilbyde de første 5 af jer der skriver en kommentar 1 VIP billet, hvor I kan springe køen over og komme gratis ind! Så hvis I har lyst til det, så skynd jer at smide en kommentar til dette indlæg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..