IMG_0497
IMG_0538
IMG_0565
IMG_0547

Jacket/& OTHER STORIES, sweatshirt, skirt & boots/ISABEL MARANT

I’ve been up early today and started my day with a beauty shoot for LUELLE, which I’m looking so much forward to showing you! In the afternoon I stopped by H&M’s showroom to have a look at the amazing Isabel Marant pour H&M collection, which is available November 14th and I also had a look at H&M’s SS14 collection. Now I’m back home preparing a lot of posts for LUELLE and my blog. Have a great Thursday evening everyone! xx

Jeg har været tidligt oppe i dag og startede dagen med at skyde beauty billeder til LUELLE, som jeg glæder mig til at vise jer! Om eftermiddagen var jeg forbi H&Ms showroom for at se den fantastiske Isabel Marant pour H&M kollektion, som kan købes den 14. november og derudover så jeg også på H&Ms SS14 kollektion. Nu er jeg hjemme igen og forbereder en masse til både LUELLE og min blog. Hav en dejlig torsdag aften! xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..