IMG_2139
IMG_2211
IMG_2183
IMG_2216
IMG_2179

Coat/HOFMANN COPENHAGEN, scarf/SECOND FEMALE, sweater/ZARA, leather skirt/PART TWO, tights/DEAR DENIER, jewelry/LINE&JO and JANE KØNIG, bracelets/CLAIRE ANASTASIA

Yesterday I had lunch at Atelier September, which is such a cozy place in the heart of Copenhagen! Afterwards I had a couple of errands to run before returning home and finishing some work. Now I’m off to an exciting meeting! See you soon…

I går spiste jeg frokost på Atelier September, som er en rigtig hyggelig cafe i hjertet af København. Derefter havde jeg et par ærinder inden jeg tog hjem og gjorde noget arbejde færdigt. Nu skal jeg til et spændende møde! Ses snart…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..