IMG_4747
IMG_4784
IMG_4790

Tee & skirt/MBYM, boots/ZARA, necklace/JANE KØNIG

Christmas is near and I’ve had some crazy busy days! Yesterday I jumped into this black tee with a matching skater skirt and went out looking for some last Christmas presents. Later today I’m going to visit By Malene Birger for a sneak peek of their pre-fall collection, which I’m looking so much forward to. See you soon. xx

Julen er nær og jeg har haft nogle vanvittige travle dage! I går havde jeg denne sorte bluse på med matchende nederdel og tog på udkig efter nogle sidste julegaver. Senere i dag skal jeg forbi By Malene Birger til et smugkig på deres pre-fall kollektion, som jeg ser meget frem til. Vi ses snart. xx

 1. Rikke skriver:

  Virkelig et flot sæt! Du har skrevet det er fra MbyM, men hvor har du købt det? 🙂

 2. Anne skriver:

  Sikke et flot sæt! Ved du om det stadigvæk kan fåes? 🙂

  1. Funda skriver:

   Tak Anne 🙂 Ja, det er helt nyt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..