CA2

1. Chloé blue silver, 2. Annabelle black gold, 3. Celina creme fur, 4. Chloé grey silver

Here is a selection of my favorite bracelets from Claire Anastasia! You now have the opportunity to shop the beautiful bracelets from CLAIRA/ANASTASIA with a 20% discount until Tuesday, Dec 31st. Just write the discount code: FUNDA20 before checking out!

HAPPY HOLIDAYS!

Her er et udvalg af mine favorit armbånd fra Claire Anastasia! Du har nu mulighed for at shoppe de smukke armbånd fra CLAIRA/ANASTASIA med 20% rabat indtil tirsdag den 31. december! Bare skriv rabatkoden: FUNDA20 før du tjekker ud!

GLÆDELIG JUL!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..