IMG_4964
IMG_4975
IMG_4982

Fake fur/VINTAGE, cardigan & blouse/ISABEL MARANT, leather skirt/SAMSØE SAMSØE, tights/DEAR DENIER, bag/SAVANNAH WILD, watch/OMEGA

I love combining older styles from my wardrobe with new items! Yesterday I found my pink silk blouse that I bought in New York, when I lived their back in 2012, and wore it with my new leather skirt! I’ve had some extremely busy days before Christmas with birthdays, dinners, preparing cakes and Christmas food. Hope you all are enjoying the holidays! xx

Jeg elsker at kombinere ældre styles fra min garderobe med nye! I går fandt jeg min lyserøde silke bluse frem, som jeg købte i New York, da jeg boede der tilbage i 2012, og satte den sammen med min nye lædernederdel! Jeg har haft nogle meget travle dage op til jul med bl.a. fødselsdage, middage, forberedelse af kager og julemad. Men fra i morgen kommer der heldigvis lidt ro på. Håber I alle nyder julen! xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..