IMG_7442

Deluxe Kabuki Brush, Mineral Foundation & Mineral Concealer/TROMBORG

I’ve always been a big fan of beauty products from Tromborg! To create the perfect skin these two products are amazing and the brush, which is made of goat-hair, makes it easy to apply the Mineral Foundation.

 1. Mie skriver:

  Er også stor fan af Tromborg og bruger selvsamme produkter! 🙂 men har et enkelt problem med concealeren, for når jeg har brugt spidsen spidser jeg den, men så går der meget concealer til spilde efterfølgende, desværre. Hvad gør du selv – et godt tip?

  God mandag aften!

  1. Mie skriver:

   Hihi, så er vi heldige prisen er overkommelig 🙂 Jeg har købt mig en, men lidt svært ved at rengøre den, hvordan med din?
   For resten super lækkert med opdatering på beautyfronten, elsker at blive inspireret! Du må gerne, hvis der er tid på et tidspunkt, lave et af de lange indlæg, hvori du fremviser produkter til huden, make up samt hårprodukter :
   God dag!
   )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..