Zaranews

I wish the weather would be warm and sunny soon, so I could wear an outfit like this without tights! I tried these new SS14 pieces from Zara last week and got the navy blue shirt with me home – it’s just classy and perfect for both jeans and skirts!

  1. Christel skriver:

    Hvilken str. har du købt den smukke skjorte i? Er selv ved at klikke den ”hjem” – men er meget i tvivl mht. str. Kan se at den går helt op til str. XXl på Zara´s hjemmeside. Bruger normalt M/L – men er denne style lille i str.?

    På forhånd tak for dit svar.

  2. Den er så fin den nederdel.. jeg glæder mig godt nok også til ikke at skulle ha strømpebukser på.. det er som om at man også har mere farvet tøj på når de sorte strømpebukser ikke ”ødelægger” det hele 😉

  3. Isabela skriver:

    I love that skirt and that shirt it’ s just thee perfect combination !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..