DSCF2037
DSCF2015
DSCF2006

Poncho/BAUM UND PFERDGARTEN, blouse/COS, jeans/ZARA, scarf/BESOS, bag/CÉLINE

Yesterday wearing a cozy poncho with ripped jeans and comfy sneakers.

  1. Sara skriver:

    Syntes ikke jeg kan finde blusen på Baum and pferdgardens hjemmeside?

  2. Uhm, mere navyblåt og denne gang i den hyggelige afdeling.
    Nu er der kun 5 1/2 time af The Battle og det er SÅ spændende. Jeg ønsker brændende, at du vinder og håber af hele mit hjerte. Jeg har i hvert fald stemt, lagt kommentarer hist og her, opfordret ALLE, jeg kender og gjort hvad jeg kunne, for at det skal lykkedes.
    Du fortjener jo helt åbenlyst at vinde med det enkle stilrene design, der passer til alt. Hverdag – fest – sommer – vinter. Et klassisk design, der altid vil holde. Ikke sort, ingen uro i form af mønster – ganske enkelt smuk.
    Det er naturligvis ingen hemmelighed, at jeg håber, jeg vinder den. Helt VANVITTIGT! Hvor ville jeg være stolt over at bære den. Jeg krydser alt, hvad jeg kan. Pøj pøj! 🙂 ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..