OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sweater/SECOND FEMALE, pants/ZARA, bag/CÉLINE, sneakers/ADIDAS at Sarenza

On a grey day like it was today in Copenhagen, I went for a top to toe knitwear look wearing a soft grey sweater with a pair of navy knitted pants and comfy sneakers.

 1. Celina skriver:

  Hej Funda. Jeg har selv lige fået Second Female strikken ind ad døren, og nøj hvor den fælder!! Har du gjort noget ved den, der gør, at den ikke fælder? Eller har du nogle tips? Jeg kan ihvertfald ikke rigtig have den på til mørkt tøj sådan som den er nu:-/

  1. Funda skriver:

   Ja, det er desværre altid problemet med strik som har angora i. Jeg har hørt man kan putte strikken i en pose og så i en fryser, men ved ikke hvor meget det hjælper og ellers kan jeg bedst lide at bruge samme tone underdel så man ikke ser det så meget.

 2. Elisa skriver:

  Må jeg spørge hvilken størrelse du har bukserne i?

  1. Funda skriver:

   Jeg har dem i str. M, da jeg gerne ville have de sat lidt løst og have et afslappet fit. 🙂 Men str. S sad også fint!

  1. Funda skriver:

   Thanks 🙂

  1. Funda skriver:

   Tak Julie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..