7.okt.21_Gold

Valentine’s Day is near and in the spirits of love I’m giving away one lovetage necklace with two tags and a diamond from Jane Kønig to one lucky winner! This beautiful necklace comes in four different materials (rhodinated silver, gold-plated silver, sterling silver & rose gold-plated silver) and you can win the one you desire the most!

All you have to do to participate is following:

Write a comment below with the material you prefer and the two letters that you want on your tags.

The giveaway ends on Friday the 13th and the winner will be announced on my Facebook page RIGHT HERE – Good luck!

 1. Ej en fantastisk konkurrence, kan ikke andet end at krydse fingre. Ikke så tit man får lov til at forkæle sig selv med smukke smykker, når man er på SU. Har faktisk ønsket mig denne med min kærestes og mine initialer SÅ længe!
  Gold-plated silver er klart min favorit! Og så med initialerne J & S.

 2. Jeg ville gerne have en i goldplated silver, med bogstaverne J og N, for min man og min søn <3

 3. Nina J. skriver:

  Sterlings sølv med et S & F for mine piger!

 4. 42 cm, guld med bogstaverne C & F
  God weekend 🙂

 5. Melissa skriver:

  Så smukt et smykke, har overvejet at erhverve mig det mange gange – desværre rækker pengene ikke så langt, når man er på SU haha! Men Rhodinated silver er helt sikkert min favorit! I E & M (for min kæreste og jeg). Hav en fortsat god dag. Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..