LondonFashionWeek-AW16-FundaChristophersen-00
LondonFashionWeek-AW16-FundaChristophersen-02

 Picture by Adam Katz Sinding (Le 21ème)

LONDON, ENGLAND, UNITED KINGDOM – February 21: Funda Christophersen wearing an olive bomber from Topsop, Loewe bag and a blue denim jeans seen outside Topshop during London Fashion Week Autumn/Winter 2016/17 on February 21, 2016 in London, England. *** Local Caption *** Funda Christophersen
LONDON, ENGLAND, UNITED KINGDOM – February 21: Funda Christophersen wearing an olive bomber from Topsop, Loewe bag, Proenza Shouler shoes and a blue denim jeans seen outside Topshop during London Fashion Week Autumn/Winter 2016/17 on February 21, 2016 in London, England. *** Local Caption *** Funda Christophersen
LONDON, ENGLAND, UNITED KINGDOM – February 21: Funda Christophersen wearing an olive bomber from Topsop, Loewe bag and a blue denim jeans and Nina Suees seen outside Topshop during London Fashion Week Autumn/Winter 2016/17 on February 21, 2016 in London, England. *** Local Caption *** Funda Christophersen; Nina Suess

Pictures by Christian Vierig (gettyimages) here with Nina Suess

Bomber jacket/TOPSHOP, turtleneck/TOPSHOP, mom jeans/TOPSHOP, bag/LOEWE, shoes/PROENZA SCHOULER at Kassandra, sunglasses/CÉLINE

[show_shopthepost_widget id=”1423896″]

  1. Maja skriver:

    Great outfit! I want everything…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..