OFFICE WEAR

Shirt/WHYRED, skirt/GESTUZ, sneakers/ECCO, belt/GANNI, necklace/JANE KØNIG

  1. Tusind tak for dit svar, jeg vil helt sikkert tage rådene til mig! Rigtig god sommer

  2. Hej Funda, du ser som altid rigtig fin ud!! Jeg er gravid i 4.måned, og begynder snart at mangle pænt og komfortabelt tøj, men synes alt gravi tøj er kedeligt. Kunne du have et par tips, fra da du selv var gravid? Venlig hilsen Johanne

    1. Kære Johanna, tak for ros. 🙂 Jeg var også ca. 4 mdr. henne på dette tidspunkt sidste år! Jeg gik med jeans de første 1-3 mdr, så nederdele med elastik i taljen da jeg var 4-6 mdr og derefter fra 6-9 mdr. gik jeg næsten kun med kjoler! Jeg endte faktisk ikke med at købe så meget graviditetstøj, men købte lidt fra Zara, H&M, Ganni i 1-2 størrelser større end jeg normalt brugte. Håber det kan hjælpe dig lidt. 🙂 Alt held og lykke med graviditeten! xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..