Clubbin’

3447a5ce 2a60 4d2e 967b 7aa6e79880d7
0d4f14b0 1f36 447f 9f08 a631f9427452
C5b1b55f 1980 44e3 89ef 6b605df5cf05

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

LISA YANG A/W 18

Förra sommaren plåtade jag för Lisa Yang’s höstkollektion och blev så nöjd med resultatet. Det blev Lisa Yang teamet också för i år fick jag äran att plåtas för höstkollektionen igen och båda gångerna har min favvis stylist Mikaela Hållen plåtat. Jag älskar att ha nära vänner inom samma branch, bäst när jag får jobba  med henne!  Nedan är några favoriter.

 

Image 7 png
Image 8 png
Image 9 png
Image 10 png

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Det är okej att inte orka

Hey..

tänker inte gå in på att jag inte skrivit på ett tag. Det vet vi alla. :)) Jag tror på att man ska göra det när man har lust helt enkelt och inte tvinga fram något..

idag är min nästsista dag på jobb innan 3 veckors semester börjar. Jag kan skrika av glädje men jag har ingen energi att få ut ett ord. Det var ca 1 år sen jag hade semester sist och sen dess har jag jobbat på som bara den och haft några tuffa perioder som jag tagit mig igenom, men mestadels har jag haft ett sjukt nice år. Men nu.. nu är jag så trött och utmattad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Pappa säger alltid att jag är överambitiös och jag brukar bli så irriterad på honom då. ”Det är inte överambitiöst att göra allt till sin fulla potential, det är inte överambitiöst att försöka hinna med just precis allt och inte göra det bra utan göra det bäst. Det är ju så jag är och är det inte meningen med livet? Man ska hela tiden framåt..”  jag gillar oftast inte att erkänna det men jag tror att pappa har rätt och jag tror att det har gått upp för mig lite för sent. Om man säger nej jag hinner inte/jag har inte tid/ jag orkar inte.. av någon dum, riktigt dum anledning så känner jag mig otillräcklig. Det är så fel. För jag är grym!

Senaste halvåret har jag sagt nej till så mycket saker som jag såklart önskar att jag kunde göra och det har stressat mig otroligt mycket. Men jag va tvungen, jag lovade mig själv. Sist jag gjorde ett modelljobb var i maj, det är egentligen inte såååå längesen med tanke på att jag inte jobbar med det på heltid men för mig är det riktigt dåligt, riktgit längesen oh Herregud vad håller jag på med? Varför tackar jag inte ja till att åka till Berlin och plåta? Fy vad dålig jag är! Men mitt nyårslöfte var verkligen att ta det lugnt, stressa ner, ta hand om mig själv, känna efter. Det är bara sååå himla svårt.

jag försöker, och det blir bättre varje dag.. Den här semestern ska int bara få mig att slappna av och känna efter.. den ska på ritkgit få hela mig. 3 veckor enough? Det vet jag inte men det är en början. Därför kommer jag inte gå någon visning under fashion week och inte heller titta på showerna. Jag ska istället vara på en strand utomlands i Zen mode.

Och jag saknar att modella, varje dag.. men det går liksom inte att ha ett heltidsjobb och stressa till studio/location efter jobbet.. jobba till sent, upp tidigt dagen efter för att åka till kontoret och när jag väl är ledig på helger och tanken är att man ska vila, nej då är jag uppbokad med plåtningar och jobb och så fortsätter det så och mina semestrar blir kortare och kortare för jag tar dagar från dem för att ta ledigt och modella = jobb. Ni hör ju själva.. men ändå brinner jag för båda delarna. Men man kan inte få allt, detta är väl tydligt exempel på det.

Jag kände bara att jag behövde skriva av mig.. för senaste månaden har jag känt mig såå trött och lättirriterad att det finns inte,känt mig nere och nästan haft noll glädje och det är liksom inte jag. Jag är ju raka motsatsen som person.. men jag bara insåg att det är stress, press, lite sömn och att jag vill så mycket som har tagit hårt på mig.. hårdare än jag trott eller känt för när man är så inne i det, då bara kör man på och jag tror (Vet) ju att jag är superwoman och klarar allt.. men samtidigt är jag inte det, för jag är människa som alla andra och man orkar int hur mycket som helst..

Jag tror att många känner igen sig i vad jag känner. Tro aldrig att ni är dåliga.. ni är som pappa Matz säger, överambitiösa och det är okej att inte orka, eller det är snarare ett måste att inte orka, för er egen skull.

Ett tips från mig är att ta stöd från familj och vänner. Mina har hjälpt mig mycket och sagt till mig när jag tar på mig för mycket. Och ibland får de kanske ta lite irritation som de inte förtjänar.. men det går bara inte att höra tjat och gnäll när man redan är utmattad.. iallafall inte för mig. Så förlåt för det <3 ni är bäst och jag älskar och uppskattar er.

Och en sak till innan jag avslutar mitt randomly skrivande här.. sluta va så ”coola” (men egentligen så icke coola) och inte visa känslor utåt. Jag är sååå trött på folk som främjar den här coolheten. Man är tuff, man är cool och stark och inget bryter ner en.. tror ni? vet ni vad? Det är coolt att visa känslor och visa sig sårbar.  Och det kan hjälpa andra en hel del.

Nu ska jag vila mig vidare här i soffan..

76ec4545 3162 4a01 b90e cf680d7930de

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Gurls with curls


Gime & jag förra helgen på Mr french.

Okej, så när jag var yngre var jag typ den enda ungen i min omgivning med lockigt hår? Blev jättesur när någon sa att jag hade afro för jag ville ha rakt och långt hår som alla andra tjejer i min ålder.. (krylligt hatade jag också när man sa.. lockigt var lite mer ok) det tog år att acceptera mina lockar. Jag hade vääärldens fighter med min pappa (loveu) om mitt hår, han vägrade låta mig rakpermanenta håret och han klagade på att jag alltid satte upp håret i en tofs det första jag gjorde när jag vaknade, så fort jag tvättat det, så fort jag skulle göra något.. i princip alltid egentligen.

Det var någon gång mellan 9an och första året på gymnasiet som jag började acceptera lockarna  lite mer.. jag minns att jag den sommaren var och badade med mina vänner hela tiden. Jag lät mitt hår självtorka och tyckte för första gången att det var ganska fina lockar som uppstod.. haha. Det är så kul för i januari i år så blev jag intervjuad av Vogue just för mitt hår. Är inte det så komiskt? något jag i alla år avskytt, är det som andra tycker är det finaste? Ni kan förresten läsa intervjun här. 

Nu har allt fler av mina vänner lockigt hår.. Vart va ni när jag va yngre??? (Ping Salem, Gime, Sanja)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

hello it’s me again

Hey på er!

Det var verkligen 3 månader sedan jag skrev sist?  Innan det var jag inte heller särskilt aktiv.. Det var långt ifrån tanken men vill inte göra någonting halvdant och insåg hur jag behövde pausa lite från en del och bara fokusera på mig själv.   Vintern och våren var tuff för mig, men jag kände att den gav otroligt mycket och nu är jag back and I’m better.

Jag har tänkt på det så himla mycket..  Hur vi alltid ska lyfta fram hur glada och lyckliga vi är men väääldigt sällan är det vi visar hur allting inte är en dans på rosor. Ibland får jag höra ”ditt liv är så perfekt!” och jag blir typ.. ledsen? när jag hör det.  Vill inte att någon ska tro det för jag är ju så väl medveten om hur vi människor fungerar, vi jämför oss med andra hela tiden.
Mitt liv är som många andras. Jag är glad, jag är ledsen, jag mår bra, jag mår dåligt. Jag är människa.  Jag själv är ju dock inte heller den som skriver om hur mina dåliga dagar kan vara.. men jag ska bli bättre på det! för jag tror att det kan hjälpa andra.. ibland när jag hör någon berätta om en jobbig känsla hen haft, så känner jag ofta ”Men Gud, jag trodde jag var ensammast i världen om att känna så!”. Men det är man i princip aldrig, man behöver påminnas om det.

MEN oftast är jag glad och mår bra och nu är jag så glad att solen och sommaren är här! :)))) Jag är den som alltid vill planera allting, gärna såå långt i förväg det bara går, men försöker släppa lite på det nu och bara ta det som det kommer och hittills har det funkat väldigt bra. För några månader sedan hade jag svårt att få till en ledig dag, nu tycker jag typ det är jobbigt att behöva planera in mina dagar, det är ju så sjukt skönt att ha en helt ledig helg!! och det existerade inte i mitt liv innan. Åt rätt håll känner jag..

Nu ser jag fram emot Midsommar och Gotland. Och just det! jag har typ börjat gilla grönt? insett att jag passar helt ok i det. Man har aldrig kunnat hitta det i min garderob tidigare men denna gröna färg är ganska nice.

Bild: Josefine Gyltman

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med SLOGGI

SLOGGI – ZERO FEEL

När jag var yngre hade jag sådana komplex för att mina bröst var så små jämfört med många andras. Jag ville alltid ha bh på för då kände jag att jag fick lite mer byst men det var ju så obekvämt att ha bh på mig jämt. Om jag bara hade vetat då vad sloggi skulle komma att erbjuda. Den här fantastiska bh:n som gör att det knappt känns som att man har en bh hade lugnat min ångest många gånger.

Idag har jag inte längre några komplex för min kropp och gillar faktiskt varje del av mig. Både branschen jag i princip lever och andas i, samt samhället i sig sätter mycket press på kroppsideal men jag är så glad att jag lyckats anta en mer självsäker approach. Så även om jag inte länge har samma osäkerhet kring min kropp, så har sloggis bh Zero Feel gett mig en viss befrielse. Deras slogan för denna bh är ”Unfasten yourself”, vilket fick mig att tänka på att det verkligen är det jag gjort.. ”unfastat” mig själv, lärt mig att växa ifrån komplex som vi alla har och istället accepterat vad jag är och vad jag har. Därför är jag även glad att få göra det här samarbete med sloggi som skapat underkläder för kvinnor som inte vill bry sig om vad samhället sätter för press på en och som inte låter sig begränsas av skavande underkläder.

När jag väl känner för att ha en bh på mig, när jag bara är hemma och i vanliga fall inte har någon bh alls, så är denna perfekt! Den känns så skön mot huden och jag tänker verkligen inte ens på att jag har en bh på mig för det känns inte så. Trots detta ger den ändå stöd och det är därför jag hyllar nedan:

Ni hittar den här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Feelin’ stylish in Stylein

Photo; Emma Haman

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Rose

Fotograf; Rebecka Rynefelt 

 

Skinnjacka – H&M TREND //  Sweatshirt – H&M Divided Collection // Byxor – H&M by night // örhängen – Glitter (my New loves, hur fina??) // skor – New balance (nya)

Hey you! Vad tycker ni om mina nya fina örhängen? Jag tycker de ser så value ut och de passar verkligen till allt. Senaste tiden har jag försökt sätta ord på min stil, men tycker det är så svårt.. jag vet exakt vad jag gillar och det är tydligt. Mina vänner säger ofta ”denna är typisk Chanelle” om plagg tex. Men jag har nog insett att jag inte riktigt kan sätta ett ord på min stil. Jag gillar mycket olika och jag gillar att blanda och bryta av. Men det som är tydligt är nog att jag gillar lite mer sportig/streetigt samtidigt som jag älskar mer chic/elegant. Och en kombination av de båda två är något jag älskar! I denna outfitfick örhängena stå för det eleganta. Jag fick välja dem på ett Glitter- event under Fashion Week och är så nöjd med dem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

It started in the summer and it was something else..

CHANELLE x MICHEL

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Lala Berlin

Under Fashion Week i Sthlm bar jag en jättefin blazer från Lala Berlin. Lala Berlin är verkligen ett märke jag gillar.  S/o to Agency V for always hooking me up! Jag matchade den med en svart polotröja (alla måste ha en i garderoben!), och ett par svarta PU byxor (det är vad jag lever i under vintern), samt mina nya New balance skor. Finns det några skönare?

Min vän och favoritfotograf Søren, the locals -som jag nämnt tidigare i bloggen, tog några bilder som ni ser nedan.

Vad tycker ni om blazern?

 

LOADING..

Jag och min nyfunna vän Salem blev bjudna till P3Guld galan förra helgen. Vilken helg det var! Vi åkte tidigt lördag morgon  till Göteborg där galan hölls och var framme efter lunch någon gång. Vi checkade in på hotellet nästan direkt, s/o till Scandic rubinen där vi bodde, vilken fin service! och vi hade turen att bli uppgraderade till ett rum högst upp med en mysig terass.

Vi hann  gå igenom våra outfits inför kvällen.. det tog en evighet, vi kunde verkligen inte bestämma oss. Men vi ville ha det klart innan vi gick ut på stan. Jag bestämde mig tillslut för en jättefin klänning som ni ser  bild på nedan från For Love And Lemons. Hur fin? kände mig verkligen så fin i den och perfekt för en sådan kväll.

Jag och Salem kollade lite butiker innan vi gick och åt den godaste middagen på avenyn. Jag risotto och hon en krämig pasta. Vi var så mätta och belåtna när vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning inför galan. När vi var klara gick vi en bit bort till ett annat hotell där bussar till Partille Arena gick och det var där galan hölls.

Väl på galan träffade vi massa härliga människor och det var en väldigt fin gala med mycket skratt och tårar. Tårar speciellt när Jireel och Lamix vann priser som årets artist samt framtidens artist. Inte ett öga torrt, det var så fint! Sök på detta, måste ses! Efter galan åkte jag och Salem tillbaka till hotellet och hade på riktigt så kul i vår ensamhet att vi funderade på att skippa efterfesterna, men efter lite övervägande gick vi tillslut till Yaki-Da. Vi hade så kul!! och kvällen fortsatte verkligen så.

Tack Salem för bästa helgen! så ledsen att jag inte hann få någon bra bild på oss 🙁 Det blev så mörkt ute snabbt och vi hade så mycket vi skulle hinna med. Nedan är iallafall en bild som Salem tog på mig när jag höll på att göra mig i ordning inför galan. Samt en bild från galan.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

2018 – Im counting on you


Long time nothing written kanske man borde skriva. Året har börjat väldigt bra och det är mycket som har hänt, många omställningar. Som tur är, allt till det positiva. Bilden ovan är från nyår då jag firade med  bland annat Jamie, min nära vän och då även roomie.  Hon flyttade för ca två veckor sedan då hon fått en jättemysig lägenhet. Redan tomt men så glad för din skull! Det är ju verkligen inte lätt att hitta lgh i Sthlm.

Efter nyår har allt flytit på bra, har jobbat en hel del och en rolig nyhet är att jag fått en ny tjänst som jag väntar på att få påbörja.
Just nu jobbar jag som inköpsassistent på H&M som ni redan vet, men jag har fått tjänsten som kommunikatör för Divided girls!!
Jag är så otroligt glad och taggad, vill bara sätta igång! Jag har velat inrikta mig mer mot kommunikation ett bra tag och tror att det passar mig bättre än inköp. Dock har inköp varit otroligt kul och en väldigt bra grund att ha även som kommunikatör. Det är många som undrar vad en kommunikatör gör (är det 5e gången jag skriver kommunikatör? jag är som sagt rätt glad.. hehe),  och det förstår jag, ganska bred titel. Som kommunikatör för Divided girls kommer jag att ansvara för olika kampanjer och förmedla information mellan marknadsavdelningen och inköpsavdelningen för att säkerställa bästa kampanjerna. Can’t really wait!

Känns som att man alltid säger såhär, men det är ju sant? 2018, du är mitt år! Jag känner det. Jag har många förväntningar och är beyond excited. Bring it!

Detta är första helgen på väldigt länge som jag är nästan helt ledig, så nu ska jag gå ut och promenera i det fina vädret. Solen skiner på bra trots enorma kylan! Jag har några kommande inlägg till er om mer roliga saker som hänt senaste tiden. Håll utkik!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nars make up

Okej, så jag försökte köra på den här osminkade looken som jag skrev i ett tidigare inlägg.. och det funkade bra under sensommaren/början på hösten.. men sen slog ju vintern till och jag blev gaaanska så pale. Därför bestämde jag mig för att skaffa mig en ny foundation för att känna mig lite fräschare. Min vän Madeleine har länge tipsat om NARS produkter så jag tänkte att det var dags att testa.

Tidigare har jag använt foundation stick från bobbi Brown men när den tog slut övergick jag till liquid foundation. Jag gillade ändå foundation stick måste jag säg så det fick bli ett sådant från NARS och wow säger jag bara! Den är så lätt att jobba med och lägger sig så slätt och fint. Det finns en ”inbyggd” blender i ena ändan som jämnar ut perfekt. Den är även så lätt att ha med sig!

Jag har aldrig riktigt använt concealer men kände att det även var dags för det och det hjälper så mycket mina tidiga morgnar.  Jag har inte testat några innan men kan iallafall rekommendera denna nedan från NARS! Och sist men inte minst så fick det bli två nya läppstift. Jag älskar läppstift! Speciellt i nyanserna nedan. Tyvärr har jag väldigt torra läppar nu på vintern 🙁 så just de här läppstiften som är matta sätter sig inte så bra då.. men har lovar mig själv att återfukta och återfukta, dricka massa vatten så ska det nog bli bättre.

Nedan ser ni också resultat med foundation och concealer. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Helly Hansen x sweet sktbs

Denna jacka har verkligen räddat mig i vinter! Är van vid kyla men den här kylan i slår ju självklart kylan i söder. Jag är den som alltid planerar saker, så självklart tänkte jag tidigt i höstas vad jag skulle ha för jacka till vintern. Men så fick jag denna fina från Helly Hansen x sweet sktbs av Agency V, så mitt grubblande och suktande efter den perfekta vinterjackan varade inte så länge. Det som är så bra är att man kan vända den in och ut också. Antingen har man den i marinblå eller i gul! Vilken föredrar ni?           

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

London town

Inatt kom jag och Michel hem från London. Det blev en liten weekend på fyra dagar. Michel fyllde år 20e så jag tänkt att det var en perfekt present eftersom att varken han eller jag varit i London innan.

Vi hann med en hel del, så som spa, shopping, hänga med vänner, middagar och promenader men vi kände igår när vi skulle åka hem att vi hade velat stanna mycket längre. Så förhoppningsvis åker vi i sommar igen och blir borta längre. Fanns så mycket vi inte hann se eller göra. Men jag känner mig nöjd iallafall för syftet var att fira Michel och få lite semester, det gjorde vi bra. Grattis igen boo!

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Hbg. Det känns så sjukt att jag inte varit hemma på ett halvår. Förr åkte jag hem minst en gång i månaden. Min familj och mina vänner är sjukt efterlängtade!

 

Nedan är några bilder från London.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

colors

Hej på er!

Visst är det såå snyggt med enkla plagg i starka färger? Jag kan ofta tycka att man hittar lite kaka på kaka när man letar efter färgstarka plagg. Det är både starka detaljer och starka färger, vilket absolut kan vara fint. Men jag gillar mer när det är nedtonade plagg, lite enklare men med vackra starka färger. Som nedan!

Dessa två toppar är mina senaste inköp från H&M trend. Förutom färgerna så älskar jag att båda topparna har axelvaddar! Det är en enkel detalj och behövs liksom inte så mycket mer. Det ser klassiskt och stilrent ut! Vilken är er favorit?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Moroccanoil – curl collection

ANNONSSAMARBETE MED MOROCCANOIL

Jag har haft så mycket bra energi senaste dagarna, känns som att mitt hår har fått nytt liv.  Jag var nämligen på ett event med Moroccoanoil där jag fick träffa deras hårstylist Antonio Corral Calero. Han var verkligen så full av energi och härlig och han gav världens bästa tips för lockigt hår som jag tänkte dela med mig av nedan.

Jag har en väldigt torr hårtyp då jag har affrohår, därför ställde jag mycket frågor om hur man kan göra för att förebygga torrt hår. Antonios bästa tips var att för det första endast tvätta håret en gång i veckan (redan här: fail på mig som tvättar det 3 ggr i veckan!!), samt att använda mycket återfuktande produkter som ger håret näring och samlar lockarna så att de blir mer definierade. När lockarna delas blir det mer frizz och då också torrt. En produkt som var väldigt bra för detta är nedan:

Denna produkt har redan blivit min nya favorit. Det är ett leave-in balsam som definierar lockarna, återfuktar och ger näring. Jag köpte faktiskt denna för väldigt längesedan och testade men tyckte inte att den gav resultat. Men det var en himla skillnad på hur jag använde den och hur Antonio använde den. Antonio tog ganska generöst med kräm (han poängterade att mitt tjocka hår behöver myyycket), sedan twistade han liksom lockarna runt fingret samtidigt som han smörjde in dem med krämen. Efter blev det verkligen blanka och definierade lockar. Han frågade mig varför jag tvättar håret så ofta och då sa jag för att jag känner att jag måste få ut produkterna jag använt i håret. Då skrattade han och sa att då har jag använt fel produkter. Han visade mig deras Curl Re-energizing Spray som reder ut och booztar lockarna samt reducerar frizz och är återfuktande. Denna! sa han, detta är vad du behöver de dagarna du inte tvättar håret. Du sprayar den över lockarna och formar dem som du vill ha dem, eftersom att det är näring och återfuktande ska du inte skölja ur det utan låta det vara i håret.


(Sprayet till vänster)
Jag har alltid tyckt att det är svårt att veta vad jag ska använda för schampoo eller balsam för mitt lockiga hår. Jag har testat lite olika men inte hittat något som jag känt hundra för. Antonio visade Moroccanoils Curl Cleansing Conditioner som funkar både som schampo och balsam. Jag fick faktiskt även fick testa den innan eventet då vi skulle komma dit i nytvättat hår. Det jag upplevde var att mitt hår blev mycket mjukare och det behövdes bara en liten klick även för mig fastän jag har så tjockt hår. Denna hjälper också väldigt mycket mot torrt hår då den ger näring.


(Flaskan i mitten)

Jag ställde även en fråga till Antonio om hur man motarbetar slitage på lockarna när man kammar eller borstar dem? Vad är att föredra för lockigt hår, kamma eller borsta?
– Det beror mycket på vad för typ av hår man har och vad för typ av lockar man har. Men jag skulle nog föredra kam generellt i lockigt hår, det gör det lättare för lockarna att hitta tillbaka när de delats. Med borste som har mindre ”taggar” delas de mer och det blir lätt krusigt. Men ibland vill man få till en sådan look och då ska man absolut använda borste. För att undvika slitage och att det blir torrt när man kammar bör man använda leave-in kräm från hårbotten och ut i topparna, det viktigaste för lockigt hår är återfukta återfukta och återfukta!!

Ofta när jag vaknar på morgonen så tycker jag att mitt hår är väldigt frissigt. Detta är något jag aldrig lyckas komma undan. Därför frågade jag hur man ska sova med lockigt hår för att motverka frissigt hår. Antonios bästa tips var faktiskt att ha en ”hårstrumpa”, han pratade mycket om att hela tiden samla lockarna. Med hjälp av en hårstrumpa ligger lockarna tätt intill varandra och riskerar inte att bli frissiga. Ett annat alternativ är också silkeskudde.

Efter att vi hade blivit stylade så tog vi lite fina bilder, det var jag, Salem Indrias och Carolina Diaz som deltog och blev stylade. Vi hade verkligen så kul ihop och vi alla var så nöjda med våra nya lockar! Nedan är några bilder som vi tog när vi var klara, hur fina blev vi inte?

LOADING..

Erdem x h&m

Imorgon släpps Erdem x H&M kollektionen. Are you excited? Jag är alltid som ett barn när det kommer till H&M’s designsamarbeten.. det är något med dem. Dels för att H&M ligger mig varmt om hjärtat men också för att det har varit min och pappas grej på något vis. Vi båda har ett stort modeintresse och har alltid hypat varann när designsamarbetena släppts sedan jag var liten.. haha. Och nu har det blivit som att jag måste köpa något från varje samarbete och addera i en samling. Ska lätt ha en liten sektion för detta i min framtida walk in.

Jag fick ta del av denna kollektionen redan förra veckan när H&M hade sin launch fest för kollektionen. Det var i Villa Kassman på storholmen, så himla fint! Det bjöds på drinkar, mat och så fick man shoppa kollektionen i förväg. Nedan är två bilder från kvällen. Både jag och Michel bar kläder från kollektionen. Blev så glad över kostymen jag fick bära, som var precis i min smak.. ya’ll know by now 😉

LOADING..

Grandpastore

Hey you!

jag slutar aldrig förvånas över hur snabbt dagarna går. Det är läskigt! Tisdag imorgon, sen kommer jag knappt hinna blinka innan det är fredag och helgen ska vi inte tala om, den går fuktansvärt fort. Snart är det jul också.. jag gillar inte alls att det går såhär fort. Jag hinner inte med.. vill stanna tiden nu och bara få vara lite. Samtidigt händer det så mycket kul så inte konstigt att det går fort.. en rolig sak tillexempel, är plåtningen jag gjorde förrförra helgen med Grandpastore. Det är ett team jag verkligen gillar! Jobbade även med dem i våras och det är ett riktigt härligt gäng som gör plåtningarna extra roliga. Jag blev nöjd med resultatet och snart kan ni se bilderna på deras hemsida! Så långe bjuder jag på några favoriter här nedan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Natural

Numera  på plåtningar brukar jag inte få så mycket smink. I början tyckte jag att det var så sjukt tråkigt för det var det som var halva nöjet.. Få en fin sminkning och känna sig extra fin framför kameran. Men nu har jag börjat gilla att inte ha så mycket smink.

De MUA’s jag har jobbat med använder ofta oljor som ger lyster och återfuktar mycket. Jag tycker det tar fram min färg också så att jag inte ser så pale ut som man annars lätt gör utan smink. Eller iallafall känner sig. Nu vill jag försöka att inte använda så mycket smink till vardags.. vill låta huden vila lite. Det är så svårt för jag har stort  inresse för smink och tycker det är kul men jag blir så lätt torr så tänker att jag ska give it a try.

Jag har fått jättebra oljor från Eucerin som jag ska pröva. Vi får se hur det blir!

LOADING..

Nu är hösten här på riktigt. När hösten är här vill jag bära skinnbyxor (PU) i princip varje dag.

Jag har varit lite off här. Det beror på att jag blev väldigt sjuk.. så sjuk tror jag aldrig att jag varit faktiskt. Men nu är jag back om track så nu ska det bloggas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Thought a new dress would make it better

 
Denna fina klänning beställde jag till min födelsedag men den kom alldeles för sent. Istället fick jag användning för den på semestern. Röd är min absoluta favoritfärg och jag gillar ju klänningar som visar axlarna. Denna skönhet kommer från Asos.

Skorna köpte jag förrförra sommaren och de kommer från Missguided. De är på riktigt några av de skönaste skorna jag någonsin haft och de passar så bra till allt. De har nog tyvärr sjungit sin sista refräng nu så jag letar efter ett par liknande. Några tips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

The hidden beach

Andra dagen på La Maddalena var magisk. Jag blev väckt av Sophia och Josefine som hade gjort klart frukosten medan jag och Gime sov (semester = sovmorgon).  Sophia var så exalterad över dagens aktiviteter ”come on you guys!!” så vi skyndade oss iväg vilket jag är så glad för, för wow.. vi hikade i 90 min för att komma till ”the hidden beach”, inte undra på att den var gömd.. det var på riktigt något av det finaste jag sett. Vattnet var så turkost, transparent och glittrade. Vi hann i princip bara packa upp våra saker på klipporna och hoppa in i vattnet innan vi stötte på några tyskar som också var där på semester. De hade en stor båt längre ut som vi  var välkomna till. De gav Gime sin paddel board som hon rodde ut till båten med och Sophie satt där bak medan jag och Josefine simmade för fullt.. i motvind. Ha! men så värt.Vi hängde på båten, solade, hoppade i och bada och bara njöt av vad vi lovat varandra, att vara på semester utan att känna måsten. Bara vara. Det gjorde vi riktigt bra! Strax innan tyskarna skulle segla vidare simmade vi tillbaka till land och spenderade resten av dagen på stranden tills vi kände oss redo att hika hem igen. Kvällen spenderades med massor av ravioli, kommer det någonsin smaka så gott hemma som i Italien? svar nej.

Redo för hiking i Adidas by Stella Mccartney.

Josefin och Gime tog täten!
Världens bästa Gime! Hon vill aldrig vara med på bild.. men denna resan lovade jag mig själv att ändra på det – voila!

Detta var när vi började närma oss.. hur vackert?
Framme! alltså titta på det här…
På riktigt..

Vy från båten

Josefine, Sophia och jag på båten.

här hade vi det föööör bra..  Bar en av mina favorit bikinis från H&M trend.
När vi simmat tillbaka till land bytte jag om till denna fina mintgröna baddräkt, även den från H&M trend. Måste säga att trend är grym på badkläder! framförallt baddräkter, i princip alla jag äger kommer därifrån.

Fina Josefin!

Haha, jag och Gime hade ett moment.
Här satt jag och bara njöt en bra stund. Det var livet.

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..