Clubbin’

3447a5ce 2a60 4d2e 967b 7aa6e79880d7
0d4f14b0 1f36 447f 9f08 a631f9427452
C5b1b55f 1980 44e3 89ef 6b605df5cf05

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

LISA YANG A/W 18

Förra sommaren plåtade jag för Lisa Yang’s höstkollektion och blev så nöjd med resultatet. Det blev Lisa Yang teamet också för i år fick jag äran att plåtas för höstkollektionen igen och båda gångerna har min favvis stylist Mikaela Hållen plåtat. Jag älskar att ha nära vänner inom samma branch, bäst när jag får jobba  med henne!  Nedan är några favoriter.

 

Image 7 png
Image 8 png
Image 9 png
Image 10 png

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Det är okej att inte orka

Hey..

tänker inte gå in på att jag inte skrivit på ett tag. Det vet vi alla. :)) Jag tror på att man ska göra det när man har lust helt enkelt och inte tvinga fram något..

idag är min nästsista dag på jobb innan 3 veckors semester börjar. Jag kan skrika av glädje men jag har ingen energi att få ut ett ord. Det var ca 1 år sen jag hade semester sist och sen dess har jag jobbat på som bara den och haft några tuffa perioder som jag tagit mig igenom, men mestadels har jag haft ett sjukt nice år. Men nu.. nu är jag så trött och utmattad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Pappa säger alltid att jag är överambitiös och jag brukar bli så irriterad på honom då. ”Det är inte överambitiöst att göra allt till sin fulla potential, det är inte överambitiöst att försöka hinna med just precis allt och inte göra det bra utan göra det bäst. Det är ju så jag är och är det inte meningen med livet? Man ska hela tiden framåt..”  jag gillar oftast inte att erkänna det men jag tror att pappa har rätt och jag tror att det har gått upp för mig lite för sent. Om man säger nej jag hinner inte/jag har inte tid/ jag orkar inte.. av någon dum, riktigt dum anledning så känner jag mig otillräcklig. Det är så fel. För jag är grym!

Senaste halvåret har jag sagt nej till så mycket saker som jag såklart önskar att jag kunde göra och det har stressat mig otroligt mycket. Men jag va tvungen, jag lovade mig själv. Sist jag gjorde ett modelljobb var i maj, det är egentligen inte såååå längesen med tanke på att jag inte jobbar med det på heltid men för mig är det riktigt dåligt, riktgit längesen oh Herregud vad håller jag på med? Varför tackar jag inte ja till att åka till Berlin och plåta? Fy vad dålig jag är! Men mitt nyårslöfte var verkligen att ta det lugnt, stressa ner, ta hand om mig själv, känna efter. Det är bara sååå himla svårt.

jag försöker, och det blir bättre varje dag.. Den här semestern ska int bara få mig att slappna av och känna efter.. den ska på ritkgit få hela mig. 3 veckor enough? Det vet jag inte men det är en början. Därför kommer jag inte gå någon visning under fashion week och inte heller titta på showerna. Jag ska istället vara på en strand utomlands i Zen mode.

Och jag saknar att modella, varje dag.. men det går liksom inte att ha ett heltidsjobb och stressa till studio/location efter jobbet.. jobba till sent, upp tidigt dagen efter för att åka till kontoret och när jag väl är ledig på helger och tanken är att man ska vila, nej då är jag uppbokad med plåtningar och jobb och så fortsätter det så och mina semestrar blir kortare och kortare för jag tar dagar från dem för att ta ledigt och modella = jobb. Ni hör ju själva.. men ändå brinner jag för båda delarna. Men man kan inte få allt, detta är väl tydligt exempel på det.

Jag kände bara att jag behövde skriva av mig.. för senaste månaden har jag känt mig såå trött och lättirriterad att det finns inte,känt mig nere och nästan haft noll glädje och det är liksom inte jag. Jag är ju raka motsatsen som person.. men jag bara insåg att det är stress, press, lite sömn och att jag vill så mycket som har tagit hårt på mig.. hårdare än jag trott eller känt för när man är så inne i det, då bara kör man på och jag tror (Vet) ju att jag är superwoman och klarar allt.. men samtidigt är jag inte det, för jag är människa som alla andra och man orkar int hur mycket som helst..

Jag tror att många känner igen sig i vad jag känner. Tro aldrig att ni är dåliga.. ni är som pappa Matz säger, överambitiösa och det är okej att inte orka, eller det är snarare ett måste att inte orka, för er egen skull.

Ett tips från mig är att ta stöd från familj och vänner. Mina har hjälpt mig mycket och sagt till mig när jag tar på mig för mycket. Och ibland får de kanske ta lite irritation som de inte förtjänar.. men det går bara inte att höra tjat och gnäll när man redan är utmattad.. iallafall inte för mig. Så förlåt för det <3 ni är bäst och jag älskar och uppskattar er.

Och en sak till innan jag avslutar mitt randomly skrivande här.. sluta va så ”coola” (men egentligen så icke coola) och inte visa känslor utåt. Jag är sååå trött på folk som främjar den här coolheten. Man är tuff, man är cool och stark och inget bryter ner en.. tror ni? vet ni vad? Det är coolt att visa känslor och visa sig sårbar.  Och det kan hjälpa andra en hel del.

Nu ska jag vila mig vidare här i soffan..

76ec4545 3162 4a01 b90e cf680d7930de

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..