BTS Lisa Yang

För två dagar sedan hade jag en plåtning för Lisa Yang som gör otroligt fina och sköna cashemere kläder. En av mina nära vänner Mikaela, jobbar som stylist så det var hon som stylade mig för denna plåtning. Mikkis gav mig så mycket bra energi och jag insåg hur underbart det är när man får göra plåtbingar med sina vänner! Hela teamet kändes så härligt och det gör ju allting så mycket lättare och roligare. Dagen gick så himla fort och det blev mycket skratt på Make it last’s kontor, där plåtningen plåtningen hölls. Nedan är några BTS bilder som Mikaela tog. Jag längtar efter att få se resultatet som släpps någon gång i slutet av Augusti/början på september!


Under plåtningen fick jag höra flera gånger att jag passar väldigt bra i grön. Grön är en färg jag verkligen aldrig bär.. men kanske borde jag börja.. Vad tycker ni?  yay or nay..


Jag gillar verkligen den här enkla avskalade looken


Här är hon! Mikaela – världens bästa stylist enligt mig 🙂 

I min absoluta favoritfärg!

/Chanelle

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..