Castings

Igår sprang jag runt i stan för att gå förbi några castings inför fashion week som snart äger rum i Sthlm. Alla olika märken som deltar i FW hade sina kastningar igår och idag men eftersom jag hade plåtning igår och missade några skickade min agentur in en video på när jag presenterade mig själv och gick. Jag är väldigt glad att jag kunde gå på några idag så att jag inte missade alla, det är alltid en annan sak att visa vad man går för i verkligheten än på video.

Min modellagentur är  Stockholmsgruppen som jag varit med i sen December förra året. Allting gick så fort, helt plötsligt stod jag på catwalken under fashion week i januari. Jag tror att det var en av de bästa stunderna i mitt liv.. Det var så kul och spännande, så håll era tummar att jag får göra om det denna säsongen!

Jag tror jag ska göra ett inlägg sen om min karriär inom modellandet, mina tankar och hur allt hände. I’ll keep you posted!

 

/Chanelle

Såhär ser mitt ”set card” ut. Den lämnar man ifrån sig på castingen så att de ska ha all info om en.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..