Barcelona baby

Andra dagen på min semester blev inte alls som jag hade tänkt mig.. Jag trodde att jag skulle åka till landet med Michel (my love)  i några dagar. Han målade upp det så bra och sa att vi skulle åka dit för att vila och fira min födelsedag, mysigt tänkte jag. Jag höll på att packa min väska och tyckte att han var väldigt intresserad av vad jag packade.. jag brukar iofs fråga honom ibland om råd gällande kläder, men jag hade inte frågat och ändå var han väldigt engagerad. Tänkte inte så mycket mer på det, sen säger han att han ska boka en uber.. vi går ut och där står en vanlig taxi. Jag frågar ”bokade inte du en uber?” han svarar ”jo” och sen tänker inte jag mer på det.

Hela bilresan satt han nära mig och frågade en massa saker så jag bara babblade på och tänkte inte alls på vart vi åkte.. tills jag helt plötsligt ser flygplan och inser att vi är på Arlanda.. Jag förstår inte riktigt och fortsätter prata tills jag frågar ”vad gör vi här??” och då brister Michel ut i skratt och säger ”du kan ju inte fira din 25 års dag på landet!” men han sa inte vart vi skulle. Jag blev helt skakig och nervös och han bara skrattade åt mig hela vägen till check in där det stod ”Barcelona”. Jag var verkligen i chock så länge men framförallt sååå glad! Han har snappat upp att det är en av mina favoritstäder och överraskade mig med en jättefin resa! Är fortfarande lite chockad.. helt plötsligt var jag i Barca istället för på landet. Tack ännu en gång mi love. <3

Nedan är några bilder från resan.

 
  Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..