Brunchin’

Jag har alltid varit väldigt ”liten i maten” och egentligen inte haft så jättestort matintresse.. men ändå tycker jag att det är väldigt kul att laga mat, främst till andra. Liten i maten är jag dock aldrig när det kommer till frukost och brunch.. det är något jag älskar! Jag känner mig dock fortfarande ganska rookie på brunch-ställen i Stockholm så tips tas tacksamt emot! Ett ställe som jag blev tipsad om var Greasy spoon på Hagagatan, supermysigt ställe med bra brunch men blev lite besviken på pannkakorna.. ville ha mer smak av american pancakes, det lyckas de så bra med på café sirap! (vet någon när det öppnar igen btw?), men annars var det absolut ett ställe jag går till fler gånger.


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..