Fashion week day 1 -Busnel

Första dagen på Fashion week gick jag visning för Busnel. Det var otroligt kul! Visningen hölls på Alma på norbrogatan och det var en lite mindre visning med mindre publik, jag brukar vanligtvis gilla lite större visningar men jag gillade detta.. Det kändes familjärt på något vis.

 

Det var en lång dag och mycket väntande men det gör inte så mycket för man får alltid hänga med så många härliga människor. Visningen öppnade runt 15 och ca 45 minuter senare var allt klart. Det gick så fort men det är såå kul!

Bilder från dagen nedan.

   
 

Look 1

Look 2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..