Fashion week day 3 – swedish fashion talents

Sista dagen under fashion week var det dags för Swedish fashion talents, där duktiga Amanda – hennes märke; AMA AWE  var med. Jag gick för Amanda förra säsongen och det var verkligen så speciellt, hon gör något annorlunda och eget och det kändes så speciellt att få gå för henne och framförallt kul. Sist hamnade jag i italienska Vogue när jag gick för henne och inte konstigt för hennes design sticker verkligen ut! Därför var jag otroligt taggad även denna säsongen.. Inte nog med det, min kära vän Kimberly (som jag träffat genom modellandet) skulle också gå! Vi hade världens skönaste dag och det var så kul att få göra det ihop. 

Kimberly och jag BTS <3


haha, jag ser så rolig ut på denna bilden! Men bjuder på det 😉 förstår ni vad jag menar med Amandas utmärkande design? Hon är så grym! Btw.. jag hade sååå hala skor.. trodde verkligen jag skulle trilla och det har jag aldrig varit rädd för men wow.. det var det enda jag tänkte på innan det var dags att inta catwalken.. men det gick smärtfritt Thank God!

Efter visningen åkte jag hem och vilade lite för att sedan göra mig redo för fashion week’s slutfest som såklart Nelly stod för! Jag bar en orange klänning från Nelly TREND som jag kände mig lite extra fin i. Det kändes verkligen som att det var sista riktiga sommarkvällen..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..