La Maddalena

Vill påstå att jag lever livet till fullo just nu. Är i Italien för första gången med tre härliga tjejer, äter den godaste pastan jag någonsin smakat och badar i det finaste vattnet jag någonsin sett. Vi kom hit sent tisdagsnatt, allting blev väldigt försenat.. De kunde inte få igång AC på planet så vi satt i nästan en timme och dog av värme innan vi äntligen kom iväg och var något svalare.

Vi landade strax innan halv 9 på kvällen i Olbia, sen skulle vi hämta vår hyrbil men fick vänta i en evighet kändes det som. När vi äntligen fått den så åkte vi till hamnen där vi skulle ta färjan över till La Maddalena men såklart hade vi precis missat den och nästa gick 1,5 timme senare. Vi hittade en mysig restaurang där vi åt pizza och sen kom vi äntligen iväg och när vi var framme somnade vi i princip direkt.

Onsdagen var därför första dagen vi verkligen kunde njuta av att vara här och det var helt fantastiskt. En av tjejerna jag är här med – Gime, var här senast i juli så hon har koll på alla bra ställen vi ska till. Hon tog oss till en jättefin strand där vi spenderade dagen. På kvällen gick vi till en mysig restaurang i närheten där vi bor och åt den godaste pastan.

Fotona nedan har min vän Josefin Gyltman tagit. Guld att ha med en duktig fotograf på resan!!

In my Gucci song tee, reppin’ Michel som släppt sin nya video till Gucci remix. Se den här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..