Erdem x h&m

Imorgon släpps Erdem x H&M kollektionen. Are you excited? Jag är alltid som ett barn när det kommer till H&M’s designsamarbeten.. det är något med dem. Dels för att H&M ligger mig varmt om hjärtat men också för att det har varit min och pappas grej på något vis. Vi båda har ett stort modeintresse och har alltid hypat varann när designsamarbetena släppts sedan jag var liten.. haha. Och nu har det blivit som att jag måste köpa något från varje samarbete och addera i en samling. Ska lätt ha en liten sektion för detta i min framtida walk in.

Imorgon släpps Erdem x H&M kollektionen. Are you excited? Jag är alltid som ett barn när det kommer till H&M’s designsamarbeten.. det är något med dem. Dels för att H&M ligger mig varmt om hjärtat men också för att det har varit min och pappas grej på något vis. Vi båda har ett stort modeintresse och har alltid hypat varann när designsamarbetena släppts sedan jag var liten.. haha. Och nu har det blivit som att jag måste köpa något från varje samarbete och addera i en samling. Ska lätt ha en liten sektion för detta i min framtida walk in.

Jag fick ta del av denna kollektionen redan förra veckan när H&M hade sin launch fest för kollektionen. Det var i Villa Kassman på storholmen, så himla fint! Det bjöds på drinkar, mat och så fick man shoppa kollektionen i förväg. Nedan är två bilder från kvällen. Både jag och Michel bar kläder från kollektionen. Blev så glad över kostymen jag fick bära, som var precis i min smak.. ya’ll know by now 😉

LOADING..