Nars make up

Okej, så jag försökte köra på den här osminkade looken som jag skrev i ett tidigare inlägg.. och det funkade bra under sensommaren/början på hösten.. men sen slog ju vintern till och jag blev gaaanska så pale. Därför bestämde jag mig för att skaffa mig en ny foundation för att känna mig lite fräschare. Min vän Madeleine har länge tipsat om NARS produkter så jag tänkte att det var dags att testa.

Tidigare har jag använt foundation stick från bobbi Brown men när den tog slut övergick jag till liquid foundation. Jag gillade ändå foundation stick måste jag säg så det fick bli ett sådant från NARS och wow säger jag bara! Den är så lätt att jobba med och lägger sig så slätt och fint. Det finns en ”inbyggd” blender i ena ändan som jämnar ut perfekt. Den är även så lätt att ha med sig!

Jag har aldrig riktigt använt concealer men kände att det även var dags för det och det hjälper så mycket mina tidiga morgnar.  Jag har inte testat några innan men kan iallafall rekommendera denna nedan från NARS! Och sist men inte minst så fick det bli två nya läppstift. Jag älskar läppstift! Speciellt i nyanserna nedan. Tyvärr har jag väldigt torra läppar nu på vintern 🙁 så just de här läppstiften som är matta sätter sig inte så bra då.. men har lovar mig själv att återfukta och återfukta, dricka massa vatten så ska det nog bli bättre.

Nedan ser ni också resultat med foundation och concealer. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..