London town

Inatt kom jag och Michel hem från London. Det blev en liten weekend på fyra dagar. Michel fyllde år 20e så jag tänkt att det var en perfekt present eftersom att varken han eller jag varit i London innan.

Vi hann med en hel del, så som spa, shopping, hänga med vänner, middagar och promenader men vi kände igår när vi skulle åka hem att vi hade velat stanna mycket längre. Så förhoppningsvis åker vi i sommar igen och blir borta längre. Fanns så mycket vi inte hann se eller göra. Men jag känner mig nöjd iallafall för syftet var att fira Michel och få lite semester, det gjorde vi bra. Grattis igen boo!

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Hbg. Det känns så sjukt att jag inte varit hemma på ett halvår. Förr åkte jag hem minst en gång i månaden. Min familj och mina vänner är sjukt efterlängtade!

 

Nedan är några bilder från London.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..