2018 – Im counting on you


Long time nothing written kanske man borde skriva. Året har börjat väldigt bra och det är mycket som har hänt, många omställningar. Som tur är, allt till det positiva. Bilden ovan är från nyår då jag firade med  bland annat Jamie, min nära vän och då även roomie.  Hon flyttade för ca två veckor sedan då hon fått en jättemysig lägenhet. Redan tomt men så glad för din skull! Det är ju verkligen inte lätt att hitta lgh i Sthlm.

Efter nyår har allt flytit på bra, har jobbat en hel del och en rolig nyhet är att jag fått en ny tjänst som jag väntar på att få påbörja.
Just nu jobbar jag som inköpsassistent på H&M som ni redan vet, men jag har fått tjänsten som kommunikatör för Divided girls!!
Jag är så otroligt glad och taggad, vill bara sätta igång! Jag har velat inrikta mig mer mot kommunikation ett bra tag och tror att det passar mig bättre än inköp. Dock har inköp varit otroligt kul och en väldigt bra grund att ha även som kommunikatör. Det är många som undrar vad en kommunikatör gör (är det 5e gången jag skriver kommunikatör? jag är som sagt rätt glad.. hehe),  och det förstår jag, ganska bred titel. Som kommunikatör för Divided girls kommer jag att ansvara för olika kampanjer och förmedla information mellan marknadsavdelningen och inköpsavdelningen för att säkerställa bästa kampanjerna. Can’t really wait!

Känns som att man alltid säger såhär, men det är ju sant? 2018, du är mitt år! Jag känner det. Jag har många förväntningar och är beyond excited. Bring it!

Detta är första helgen på väldigt länge som jag är nästan helt ledig, så nu ska jag gå ut och promenera i det fina vädret. Solen skiner på bra trots enorma kylan! Jag har några kommande inlägg till er om mer roliga saker som hänt senaste tiden. Håll utkik!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..