Jag och min nyfunna vän Salem blev bjudna till P3Guld galan förra helgen. Vilken helg det var! Vi åkte tidigt lördag morgon  till Göteborg där galan hölls och var framme efter lunch någon gång. Vi checkade in på hotellet nästan direkt, s/o till Scandic rubinen där vi bodde, vilken fin service! och vi hade turen att bli uppgraderade till ett rum högst upp med en mysig terass.

Vi hann  gå igenom våra outfits inför kvällen.. det tog en evighet, vi kunde verkligen inte bestämma oss. Men vi ville ha det klart innan vi gick ut på stan. Jag bestämde mig tillslut för en jättefin klänning som ni ser  bild på nedan från For Love And Lemons. Hur fin? kände mig verkligen så fin i den och perfekt för en sådan kväll.

Jag och Salem kollade lite butiker innan vi gick och åt den godaste middagen på avenyn. Jag risotto och hon en krämig pasta. Vi var så mätta och belåtna när vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning inför galan. När vi var klara gick vi en bit bort till ett annat hotell där bussar till Partille Arena gick och det var där galan hölls.

Väl på galan träffade vi massa härliga människor och det var en väldigt fin gala med mycket skratt och tårar. Tårar speciellt när Jireel och Lamix vann priser som årets artist samt framtidens artist. Inte ett öga torrt, det var så fint! Sök på detta, måste ses! Efter galan åkte jag och Salem tillbaka till hotellet och hade på riktigt så kul i vår ensamhet att vi funderade på att skippa efterfesterna, men efter lite övervägande gick vi tillslut till Yaki-Da. Vi hade så kul!! och kvällen fortsatte verkligen så.

Tack Salem för bästa helgen! så ledsen att jag inte hann få någon bra bild på oss 🙁 Det blev så mörkt ute snabbt och vi hade så mycket vi skulle hinna med. Nedan är iallafall en bild som Salem tog på mig när jag höll på att göra mig i ordning inför galan. Samt en bild från galan.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..