Rose

Fotograf; Rebecka Rynefelt 

 

Skinnjacka – H&M TREND //  Sweatshirt – H&M Divided Collection // Byxor – H&M by night // örhängen – Glitter (my New loves, hur fina??) // skor – New balance (nya)

Hey you! Vad tycker ni om mina nya fina örhängen? Jag tycker de ser så value ut och de passar verkligen till allt. Senaste tiden har jag försökt sätta ord på min stil, men tycker det är så svårt.. jag vet exakt vad jag gillar och det är tydligt. Mina vänner säger ofta ”denna är typisk Chanelle” om plagg tex. Men jag har nog insett att jag inte riktigt kan sätta ett ord på min stil. Jag gillar mycket olika och jag gillar att blanda och bryta av. Men det som är tydligt är nog att jag gillar lite mer sportig/streetigt samtidigt som jag älskar mer chic/elegant. Och en kombination av de båda två är något jag älskar! I denna outfitfick örhängena stå för det eleganta. Jag fick välja dem på ett Glitter- event under Fashion Week och är så nöjd med dem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..