I annonssamarbete med SLOGGI

SLOGGI – ZERO FEEL

När jag var yngre hade jag sådana komplex för att mina bröst var så små jämfört med många andras. Jag ville alltid ha bh på för då kände jag att jag fick lite mer byst men det var ju så obekvämt att ha bh på mig jämt. Om jag bara hade vetat då vad sloggi skulle komma att erbjuda. Den här fantastiska bh:n som gör att det knappt känns som att man har en bh hade lugnat min ångest många gånger.

Idag har jag inte längre några komplex för min kropp och gillar faktiskt varje del av mig. Både branschen jag i princip lever och andas i, samt samhället i sig sätter mycket press på kroppsideal men jag är så glad att jag lyckats anta en mer självsäker approach. Så även om jag inte länge har samma osäkerhet kring min kropp, så har sloggis bh Zero Feel gett mig en viss befrielse. Deras slogan för denna bh är ”Unfasten yourself”, vilket fick mig att tänka på att det verkligen är det jag gjort.. ”unfastat” mig själv, lärt mig att växa ifrån komplex som vi alla har och istället accepterat vad jag är och vad jag har. Därför är jag även glad att få göra det här samarbete med sloggi som skapat underkläder för kvinnor som inte vill bry sig om vad samhället sätter för press på en och som inte låter sig begränsas av skavande underkläder.

När jag väl känner för att ha en bh på mig, när jag bara är hemma och i vanliga fall inte har någon bh alls, så är denna perfekt! Den känns så skön mot huden och jag tänker verkligen inte ens på att jag har en bh på mig för det känns inte så. Trots detta ger den ändå stöd och det är därför jag hyllar nedan:

Ni hittar den här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..